Ochtendstond heeft goud in de mond! Althans voor deze bekende ondernemers


Nog even op de snooze button en dan een halfuurtje tijd om vlug te douchen, kleren aan te trekken en met een boterham in je mond nerveus de wagen in springen om toch maar net op tijd op je werk te arriveren. Dat is voor velen onder ons de dagelijkse realiteit.
 
De volgende zakenlui tonen aan dat het ook anders kan!
Opmerkelijk is dat velen van hen vroeger opstaan voor hetzelfde ochtendritueel. Kan jij het al raden?
 

> Richard Branson (Virgin Galactic)
 
Voor het geld moet de extravagante miljonair het zeker niet meer doen maar toch gaat de wekker van de Brit elke ochtend rond 5.30 af. Hij houdt ervan om de dag te beginnen met een uitgebreide sportsessie.
 

> Howard Schultz (Starbucks)
 
De oprichter van het meest populaire koffiehuis ter wereld arriveert meestal rond 6u op zijn kantoor. De tijd ervoor spendeert hij aan sporten. Zo begint hij de werkdag altijd fris en heeft hij nog de tijd om te genieten van zijn koffietje.

 
> Jack Dorsey (Twitter, Square)
 
De internet ondernemer krijgt met moeite Twitter terug op de rails nadat hij een tijdje geleden opnieuw aan boord kwam. Misschien is dat de reden dat hij de dag begint met wat yoga en een uitgebreide loopsessie om 5.30u ’s ochtends.

 
> Indra Nooyi (PepsiCo)
 
De CEO van de frisdrankengigant is één van de meest vroege vogels. Om 4u opent ze de gordijnen om uiteindelijk tegen 7u al op kantoor te arriveren.
 

> Tim Cook (Apple)
 
De opvolger van Steve Jobs kruipt rond half vijf van onder de wol. Hij combineert het versturen van e-mails met, je raadt het al, een goeie workout in de fitness om erna aan het echte werk te beginnen.


Ben jij ook zo'n vroege vogel? Bij websiteleader maken we er alvast een challenge van! 
 
 

Photo by shutterstock.com
Author: Antonio Guillem